Book dig til et event

Med dropdown-menuerne kan du lave din egen søgning i eventkalenderen. Fx kan du under Sted vælge dit nærmeste kontor eller vælge online for at se alle vores digitale events.

 

Event: Mental minimalisme - få mere struktur i din hverdag

1. jun 2022, 15:30 - 17:00 - Online
Få værktøjer til at opnå mindre tankemylder, et større mentalt overskud og klarhed til at tage bedre beslutninger. Opnå bedre struktur på din arbejdsdag som jobsøgende eller på hjemmearbejdspladsen.

Event: Selvledelse og mental robusthed

15. jun 2022, 15:30 - 17:00 - Online
Kend dig selv og nå dine mål. Til eventet får du viden om, hvordan du kommer et skridt foran de impulser og de adfærdsmønstre, der kan forhindre dig i at nå dine mål.

Event: Hvordan lederen og rekrutteringsmedarbejderen bruger personprofilanalysen

16. jun 2022, 14:00 - 15:30 - Online
Har du prøvet at skulle testes i en ansættelsesproces og vil du høre mere om, hvordan den bliver brugt af arbejdsgiveren? Til dette event kommer du bag om rekrutteringsprocessen og får et indblik i hvad personprofilanalysen bruges til.

Åbent hus: Få indblik i iværksætterlivet med Startup Growth (online)

21. jun 2022, 15:00 - 17:00 - Online
Til dette online åbent hus-arrangement kan du høre om vores 3-måneders iværksætterprogram Startup Growth. Startup Growth er for dig, der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter.

Der er desværre ingen resultater med de søgekriterier, som du har valgt.