Workshop: Jobsamtalen - Aarhus

Formålet med denne workshop er at skabe et træningsrum, hvor vi arbejder i dybden med udvalgte emner fra vores online kurser.

Formålet med denne workshop er at skabe et træningsrum, hvor vi arbejder i dybden med udvalgte emner fra vores online kurser.

Tina Lynge Hein
  • Tina Lynge Hein
  • Aarhus, Region Midtjylland: Tina Lynge Hein er kandidat i Idéhistorie og Økonomi med specialisering i organisation og ledelse og er certificeret coach, ledelsescoach og i persontes ...

Mødested:
Aarhus
Varighed:
3 timer
Tidspunkt:
30. nov 2021, 12:15 - 15:15
  • Hver jobsamtalesituation er unik og tiden er knap, så det er vigtigt, at du får formidlet, hvordan du matcher den specifikke stilling. I dag er det ikke altid den bedste kandidat, der lander jobbet, men den person, der bedst forstår at sælge sig til jobsamtalen Som forberedelse til denne workshop vil vi anbefale, at du gennemser online kurser omkring Jobsamtalen, som du finder på din selvbetjening (”mit aka”) under fanebladet ”online kurser”. Tryk på ”jobsøgning” efterfølgende. På workshoppen får du mulighed for at træne gennemførsel af både den første indledende jobsamtale og den eventuelt efterfølgende 2. jobsamtale. Der vil bl.a. være fokus på at træne: • Afvikling af en 1. samtale og en 2. samtale. • Din målrettede præsentation af dine kompetencer og anvendelse af eksempler under samtalen. • Din kommunikation af motivationen for et konkret job og din personlig præsentation (”elevatortalen”) Du får konkrete redskaber til, hvordan du forbereder dig til samtalen, hvordan du bedst præsenterer din profil og hvordan du får kommunikeret netop dine særlige kompetencer. Workshoppen faciliteters af erfarne konsulenter, som sparrer med dig undervejs. Workshoppen består primært af praktisk træning af forberedelse og gennemførsel af en jobsamtale. Medbring 2 kopier af et stillingsopslag, som du har søgt eller ønsker at søge samt 2 kopier af dit CV. Workshoppen foregår på dansk, hvorfor alt materiale også er på dansk.