Workshop: LinkedIn - Aarhus

Formålet med denne workshop er at skabe et træningsrum, hvor vi arbejder i dybden med udvalgte emner fra vores online kurser.

Formålet med denne workshop er at skabe et træningsrum, hvor vi arbejder i dybden med udvalgte emner fra vores online kurser.

Henrik Urban Meyer
  • Henrik Urban Meyer
  • Aarhus, Region Midtjylland: Henrik Urban Meyer er uddannet sociolog med specialisering i organisation, HR og arbejdspsykologi og er certificeret coach. Han har erfaring som HR-part ...

Mødested:
Aarhus
Varighed:
3 timer
Tidspunkt:
20. dec 2021, 09:00 - 12:00
  • LinkedIn er et vigtigt redskab i din jobjagt fordi dit nuværende og fremtidige netværk og arbejdsgiverne i høj grad bruger LinkedIn i Danmark. Både i helt almindelige rekrutteringsprocesser, som brandingredskab og som professionelt netværksforum. Som forberedelse til denne workshops vil vi anbefale, at du gennemser online kurser omkring LinkedIn. Du finder disse kurser på din selvbetjening (”mit aka”) under fanebladet ”online kurser” På workshoppen får du mulighed for at arbejde med 4 konkrete emner: • Overskriften - som er det førstehåndsindtryk alle får, når de ser din profil • Om-afsnittet som du kan målrette til især dit netværk, rekrutteringskonsulenter, virksomheder • Dialog – hvordan vil du få dit netværk i tale? • Synlighed - hvad vil du gerne dele med dit netværk? Hvad vil du gerne være synlig med? Fx faglig videndeling Sammen med andre arbejder du konkret med din LinkedIn profil og dit netværk. Du får mulighed for at afprøve dine overvejelser og tiltag og komme mere i dybden med nogle af vigtigste funktioner på LinkedIn i din jobjagt. Workshoppen faciliteters af erfarne konsulenter, som sparrer med dig undervejs. Workshoppen består primært af praktiske øvelser med din egen profil som udgangspunkt og med korte introer til emnerne. Medbring egen bærbare computer, evt. tablet. Workshoppen foregår på dansk, hvorfor alt materiale også er på dansk.