Du vil booke tid til cv-foto

Eksklusivt til studiemedlemmer tilbyder vi, at du kan få taget et professionelt foto til dit cv. Uanset om du vil score et studiejob eller lande dit første job som nyuddanet, er et præsentabelt foto en vigtig detalje.


Du har svedt over at få cv’et til at stå knivskarpt. Sidste detalje er at finde et godt foto. Men måske er dit 10 år gamle pasbillede fra automaten på banegården ikke det bedste at koble på et så afgørende dokument. Deadline nærmer sig. Der er kun få timer tilbage. Så du knipser et hurtigt foto med telefonen en morgen, men opdager først efter ansøgningen er sendt, at du har pletter på skjorten, at hele din opvask er synlig i baggrunden, og at duckface måske ikke er så klædeligt, som du troede. 

Vi kan hjælpe dig. Vi stiller en professionel fotograf til rådighed, som sørger for, at du står lige så knivskarp som dit cv og betager din kommende chef, så jobbet bliver dit.

Du får:

  • Et professionelt foto til dit cv og LinkedIn

Vores fotograf kan meget, men dog ikke trylle. Husk derfor at tænke over dit tøjvalg, inden du går ud af døren om morgenen og kast et blik i spejlet inden din tid hos ham, så du har styr på frisuren og at frokosten ikke sidder mellem tænderne, når du flasher dit mest vindende smil.

Tilmeld dig

Du tilmelder dig under: Workshops. Vælg "Studiekursus" under "Navn" og find det ønskede kursus. Bemærk at du tidligst kan tilmelde dig kurset 6 uger før afholdelsesdatoen. 

 

 

A-kasse - Bliv medlem