afrawerqwer

 

Vi er A-kassen for akademikere med iværksætterambitioner. Som ledigt medlem, kan du søge om at blive en del af et intensivt 3-måneders forløb, hvor du udvikler din eller dit teams forretningside. Det hele foregår under sparring og forretningsrådgivning fra vores mentorer på vores iværksætterkontor i hjertet af København. Læs mere om Startup.

 

 

 

Fordele som studiemedlem

Udover at du kan springe ud som iværksætter hos os, giver et studiemedlemskab dig også en lang række andre fordele. 

Bliv matchet med relevante studiejob
Vi har kontakt til rigtig mange virksomheder i erhvervslivet. Det kan du få glæde af, da vi ofte matcher vores medlemmer med studiejob. Nogle af de job finder du kun hos os.

Få gratis kurser og workshops under din studietid
Deltag i vores gratis kurser om studie- og karriererelevante emner – fx i eksamensteknik, præsentationsteknik, kompetenceprofilering, og hvordan du scorer det rigtige studiejob. Se alle tilbud her.

CV og ansøgninger
Få knivskarp CV- og ansøgningssparring fra en af vores professionelle konsulenter. Vi har specifik viden om netop din faglighed og kan hjælpe dig med at forbedre og kvalitetssikre dine dokumenter.

Billigste a-kasse for færdiguddannede akademikere
Når du er færdiguddannet og skal til at betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for akademikere. Se sammenligning med andre a-kasser her.

Brug os som rekrutteringspartner
For selvstændige er vi også en mulig rekrutteringspartner, hvis virksomheden vokser med tiden. Vi er specialister i at matche kompetente akademikere med attraktive virksomheder.

Vi har et tæt samarbejde med 22 fagorganisationer...

Se alle medlemsfordele for dig der er studerende.