Danmarks ambitiøse rekrutteringspartner

Talent er en virksomheds største aktiv, og det handler om at finde og tiltrække de bedste. Det kan vi hjælpe med.

Vores ca. 210.000 medlemmer gør os til en af de største a-kasser i Danmark. Vi har en database med over 7.500 kandidater, som står klar til et nyt job, og vi er specialister i at matche kvalificerede akademikere med virksomheder.

Gratis håndplukning af kandidater til jer

Med Akademikernes Rekruttering som rekrutteringspartner undgår jeres virksomhed at bruge tid og økonomi på rekruttering af jeres næste højtuddannede medarbejder. Vi tilbyder en gratis rekrutteringsservice, hvor vi i samarbejde med jer håndplukker specialiserede kandidater, der matcher jeres ønsker.

Vores professionelle rekrutteringsprocesser drives i et samarbejde mellem jeres virksomhed og vores dygtige Key Account Managers og rekrutteringskonsulenter. Sammen finder vi frem til jeres konkrete behov, så vi hurtigt og præcist kan finde en kandidat, som matcher jeres krav til faglige kompetencer og personlige egenskaber.

Rekruttering i høj kvalitet

Hver dag hjælper vi virksomheder i hele landet med at finde den rette nye medarbejder. Vi lægger vægt på høj kvalitet, personlig service og god forretningsforståelse. Vi har mange succeshistorier med virksomheder, som har opnået stor værdi med valget af Akademikernes Rekruttering som rekrutteringspartner. Læs mere om andres oplevelser med vores rekrutteringsservices. 

Klar til at møde jeres højtuddannede kandidater?

Vi er fleksible og tilbyder forskellige løsninger til at sikre jeres virksomhed den bedste kandidat. Læs mere om vores tilbud herunder, eller hent en samlet oversigt.

Kontakt os nu på rekruttering@aka.dk, og så går vi i gang med at finde jeres nye højtuddannede medarbejder inden for 24 timer på hverdage.

Rekruttering – den rigtige kandidat til den rigtige stilling

Vi leverer et professionelt match mellem jeres behov, kandidatens kompetencer og vores database med over 7.500 profiler.

Rekruttering er vores kerneydelse – vores mest effektive og grundige assistance, når det kommer til at hjælpe din virksomhed med at finde den bedste kandidat. Vi er dagligt i kontakt med Danmarks bedste talenter, og vores erfarne rekrutteringskonsulenter kan hurtigt og præcist finde en profil, som matcher jeres krav til kompetencer og personlige egenskaber.

Rekruttering kan bruges ved både ordinære og midlertidige stillinger.

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.

Talent Attraction – talenter tiltrækkes ikke tilfældigt

I kølvandet på det økonomiske opsving kommer talenterne ikke længere forbi og banker på af sig selv. Når de bedste medarbejdere skal tiltrækkes, er det vigtigt at være strategisk og aktiv. Som supplement til jeres branding- og rekrutteringsstrategi laver vi skræddersyede arrangementer, hvor I kan brande jeres virksomhed og møde potentielle nye medarbejdere. 
 
Ved talent attraction skaber vi sammen rammerne for, at I møder en bred vifte af unikke profiler, som kunne være en af dem, I står og mangler. Arrangementet kan afholdes hos jer såvel som os og kan indeholde elementer som præsentation af jeres virksomhed, korte jobinterview og mulighed for at medbringe eksempler på jeres opgaver og udfordringer, som I kan få kandidaternes input til.
 
  • Branding af virksomheden og tiltrækning af talenter
  • Inspiration til jeres fremtidige medarbejderprofiler 
  • Uformelt rekrutteringsforum.

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.

Annoncering - præcist og effektivt via vores jobportal

Til virksomheder tilbyder vi gratis annoncering af ledige stillinger til landets største samling af aktivt jobsøgende akademikere.

Vi tilbyder at videreformidle jeres ledige stillinger via vores jobportal, samtidig med at vores jobkonsulenter aktivt præsenterer de ledige stillinger for potentielle kandidater. Som en del af markedsføringen sender vi hver uge et nyhedsbrev ud til vores 7.500 aktive jobsøgende kandidater, der er tilmeldt portalen.


Jobportalen har mere end 90.000 unikke brugere årligt og er derfor en effektiv annonceform. Derudover kan kandidaterne selv oprette jobagenter, så de løbende får tilsendt alle nye relevante stillinger, som matcher deres kompetencer og interesser. På den måde rammer vi hurtigt og præcist med annoncen og øger sandsynligheden for et godt match.

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.

Newplacement - giv din opsagte medarbejder en ny begyndelse

Hvis din virksomhed har måttet opsige en eller flere medarbejdere, kan vi hjælpe dem videre.

Med ekspertise i karriererådgivning og et solidt netværk til landets største og førende virksomheder kan vi gøre en afskedigelsesproces til et fremadrettet forløb for din opsagte medarbejder. Det er til gavn for alle parter. En professionel afskedigelse giver nemlig en positiv effekt på virksomhedens image, arbejdstrivsel og evne til at tiltrække og fastholde medarbejdere.

Med newplacement får din medarbejder:

  • Skræddersyet og personligt coachingforløb
  • Netværk til landets største og førende virksomheder 
  • Potentiale for direkte match til nyt job via vores rekrutteringsindsats.

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.