Jobprofil

Stil skarpt på din profil og dine jobønsker i din Jobprofil for at få relevante stillingsopslag i din indbakke og en mulighed for at blive headhuntet til dit næste job. 

Du opretter din jobprofil på Mit AKA, det vil sige, når du er logget på. Klik her og opret den med det samme, eller find inspiration nedenfor til at gøre din jobprofil skarp og præcis. 

Din personlige jobprofil er en vigtig forudsætning for, at vi kan formidle kontakten mellem erhvervslivet og dig. Flere og flere virksomheder henvender sig nemlig direkte til os for at finde velkvalificerede kandidater til ledige job frem for at slå stillingerne bredt op. Når vores rekrutteringskonsulenter skal finde kandidater til de ledige job, benytter de  vores medlemmers jobprofiler.

Er du jobsøgende, så er det vigtigt at du holder din jobprofil opdateret. Herefter vil du modtage e-mails med jobtilbud, som er tilpasset dine jobønsker og kompetencer.

Din jobprofil klæder os i Akademikernes A-kasse langt bedre på til at give dig individuel og målrettet rådgivning allerede fra vores første møde.

Fortæl om dine jobønsker

Det er helt centralt, at du fortæller os, hvad du har af ønsker til dit nye job. Hvilke jobområder har din interesse, og hvilke jobtitler søger du job inden for? Fortæl lidt om, hvad der er væsentligt for dig rent fagligt i dit nye job.

Find nogle gode nøgleord

Vælg de nøgleord, som beskriver dine kernekompetencer eller evner bedst. Brug ikke alt for atypiske ord eller begreber. I vores søgninger anvender vi generelle fagtermer, kompetencer, arbejdsopgaver, jobtitler mv.

Dine nøgleord er derfor afgørende for, om vi kan finde dig i vores søgninger. Jo skarpere du er, jo hurtigere dukker du op i vores søgning.

Hold din jobprofil opdateret

Hold altid din jobprofil opdateret med nyeste version af dine kompetencer og jobønsker samt en fyldestgørende oversigt over din uddannelses- og erhvervserfaring. På denne måde får vi et godt overblik over dit uddannelsesniveau og arbejdsliv, både hvad angår typer af stillinger og virksomheder.

Fortæl om relevante kurser, certificeringer mm.

Har du taget et kursus, været i praktik eller anden jobaktivitet, som er fagligt relevant for dit CV, så husk at ajourføre din jobprofil, så vi ser et retvisende billede af dig.

Gør opmærksom på ønsker til geografi

Husk at opdatere din jobprofil med de geografiske områder, hvor du har interesse for at søge job.