Talent Attraction

Som ledig kan du komme ud og møde spændende virksomheder, der søger kandidater. Måske står de og mangler netop dig og dine kompetencer.

Det kan være svært at sælge sig selv på en A4-side. Det giver ofte mere at mødes face-to-face og give et indtryk af hvem du er som person, og hvad du interesserer dig for. Omvendt har virksomheden mulighed for at komme tættere på dig som en potentiel ny medarbejder.

Du kan se Talent Attraction som et supplement til din jobsøgning. Konceptet går ud på, at vi, i et samarbejde med virksomhederne, laver et skræddersyet arrangement, hvor du kan høre om jobmuligheder og møde potentielle nye arbejdsgivere. Vi matcher dig med virksomheden ud fra jobmuligheder, kompetencer og kvalifikationer. Sammen skaber vi rammerne for, at du møder en spændende virksomhed, som du kunne være interesseret i at arbejde samme med. 

Gå i dialog med virksomhederne

Vi holder mange Talent Attraction-events hvert år. Typisk foregår de hos virksomheden selv, da det er en god måde at give dig et indtryk af arbejdspladsen og fortælle om den kultur og miljø, virksomheden har. Her kan du som ledig gå i dialog med virksomheden og høre mere om karrieremuligheder hos dem. Erfaringen er, at flere af deltagerne efterfølgende bliver inviteret til en egentlig jobsamtale og i sidste ende lander et nyt job. 

Virksomheden vil lære dig at kende

Typisk består dagen af elementer som præsentation af virksomheden, korte jobinterview og mulighed for at høre om virksomhedens opgaver og udfordringer, hvilket du som kandidat kan komme med ideer og input til. Vi anbefaler altid, at du tager dit CV med, så virksomhederne kan kontakte dig, hvis de er interesserede i en videre dialog.  

Tilmelding

Vi arrangerer Talent Attractions i samarbejde med virksomheder. Det vil sige, at det er op til virksomheden at definere, hvilke kvalifikationer og kompetencer de ønsker hos en kandidat. Matcher du med virksomhedens ønsker, vil du modtager du en nyhedsmail med en invitation til eventet.

Du kan også selv tilmelde dig. Hold dig orienteret under workshops ved at søge på Talent Attraaction under navn. Pladserne til Talent Attraction er forbeholdt kandidater, der lever op til virksomhedens ønsker, men har du ikke modtaget en invitation til et bestemt Talent Attraction, og mener, at du lever op til kriterierne, har du mulighed for at tilmelde dig der. Er eventet fuldt booket er du altid velkommen til at kontakte os på rekruttering@aka.dk

 

Har du andre spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på rekruttering@aka.dk.