Barselsnetværk

Har du brug for et supplement til gylp, grød og bleskift i din barsel?

Og vil du gerne udvikle din faglighed og styrke dit netværk med ligesindede uden at gå på kompromis med nærværet til den lille? Så er barselsnetværket Inspired Beyond Babies lige noget for dig.

Inspired Beyond Babies (IBB) er et professionelt barselsnetværk for både mænd og kvinder i Århus, Odense og København, der har lyst til at blive fagligt stimuleret og inspireret under deres barsel. Som ledigt medlem af Akademikernes A-kasse, kan du få 20 procent rabat på netværket.

Børnene er selvfølgelig med til arrangementerne og byder ofte ind med smil og engagement. Bevares, de tager også en lur engang imellem, men det tager foredragsholderne ikke så personligt.

Rabat for medlemmer af Akademikernes A-kasse

Som medlem af Akademikernes A-kasse får du 20 procent rabat på medlemskab af barselsnetværkets og de tilhørende foredrag. Du skal blot bruge rabatkoden AKA20.

Læs mere om Inspired Beyond Babies, og meld dig ind i barselsnetværkets lukkede Facebook-gruppe, hvor du kan sparre med 1.000 andre, som også er på barsel, dele erfaringer og få updates om nye foredrag, gode rabatter og tilbud.