Fordele for dig

Se alle medlemsfordele her. Vi er både økonomisk sikkerhedsnet og jobskaber for akademikere. Vi ved alt om dagpenge, vi udbetaler til tiden, og som medlem kan du være tryg, hvis du bliver ramt af ledighed. 

Vi kender dig, din faglighed og din situation

Vores konsulenter er eksperter i forskellige fagområder. Som medlem kan du forvente kvalificeret jobrådgivning og individuel sparring tilpasset netop dit fag og din situation. 

Du kommer hurtigere i job

Vi er specialister i at få ledige akademikere i arbejde. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden for 3 måneder. 

Gratis jobportal og job-match

På vores jobportal  finder du ledige stillinger kun for akademikere – mere end 5000 stillinger om året. Udvalgte opslag er eksklusive, fordi vi også er en seriøs rekrutteringspartner for erhvervslivet. Vi finder kandidaterne blandt vores ledige medlemmer. Opret derfor en jobprofil  og bliv matchet med et relevant job.

Vi har erhvervslivet tæt på kroppen

Vi gør en stor indsats for at skabe tætte relationer til erhvervslivet. Vi samarbejder aktivt om at finde og skabe arbejdspladser og nye job til vores højtuddannede medlemmer.

Workshops, kurser og arrangementer 

Til dig, der er jobsøgende har vi et hav af interessante og karriereudviklende workshops, kurser og arrangementer. Få fx nye perspektiver på alle facetter af din jobsøgning og kickstart din karriere igen. Se alle vores tilbud

Danmarks mest fordelagtige pris

Vi er landets billigste a-kasse for akademikere til kun 440 kr. per måned. Og så er vi gratis for studerende under 30 år. Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser

Høj medlemstilfredshed

Vi scorer højt på kvalitet og service blandt vores medlemmer i gentagende undersøgelser. Område vi dagligt har fokus på og vi arbejder kontinuerligt med at gøre det endnu bedre. På Trustpilot ranker vores medlemmer os som én af de bedste a-kasser i branchen. 

Gør din iværksætterdrøm til virkelighed

Vi har et Startup-forløb i København for medlemmer med iværksætterambitioner. Som ledig kan du søge om at få kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt. Læs mere om Startup. 

Bliv en del af fællesskabet

230.000 højtuddannede er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet i Danmarks største a-kasse for akademikere. Vi sætter nye standarder for, hvordan en a-kasse hjælper sine ledige medlemmer i arbejde.

Vi sikrer dig økonomisk

I tilfælde af at du bliver ledig, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Med lønsikring kan du forsikre dig yderligere – helt op til 40.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge. Læs mere om lønsikring.

Vil du vide mere?

Læs mere om medlemskab og medlemstilbud. 

Vi sidder også altid klar til at svare på dine spørgsmål på 33950395 uanset om det vedrører medlemskab, dagpenge eller dækning. Skal du til udlandet, venter du barn, eller overvejer du at springe ud som selvstændig? Vi guider dig, så du ikke uden varsel står uden indtægt.