Meld dig ind og bliv sikret økonomisk

Vi har høj medlemstilfredshed og du kan være tryg, hvis du bliver ramt af ledighed. Vi hjælper dig både økonomisk og med at lande dit første job.

A-kasse for nyuddannede

5 gode grunde til at vælge Akademikernes A-kasse

 

  • Vi er Danmarks billigste a-kasse for akademikere Det koster 444 kr. pr. måned at være medlem af Akademikernes A-kasse (kan trækkes fra i skat). Det gør os til landets billigste a-kasse for akademikere. Er du studerende, er det gratis.
  • Som nyuddannet kommer du hurtigt i job Det er vores spidskompetence at sørge for, at du kommer i job. Vi har den laveste dimittendledighed blandt alle akademiske a-kasser. Generelt er over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, i arbejde igen inden 3 måneder.
  • Økonomisk sikkerhedsnet og jobskaber Vi er både økonomisk sikkerhedsnet og jobskaber for akademikere. Som ledig nyuddannet får du minimum 13.644 kr. om måneden. Har du inden ledighed været på arbejdsmarkedet, får du mere.
  • Du får rådgivning af eksperter, der kender dit arbejdsmarked Du kan altid trække på vores dygtige konsulenter. De sidder klar til at vejlede dig, og de har indgående viden om netop dit arbejdsmarked.
  • Tænker du på at blive selvstændig? Vi har forskellige iværksætterforløb, som matcher dér, hvor du er med din forretningsidé.

 

Husk - at du senest 14 dage efter endt uddannelse skal melde dig ind i en a-kasse for at blive økonomisk dækket. Har du spørgsmål, ring 33 95 03 95.

Meld dig ind her