Book dig til et event

Med dropdown-menuerne kan du lave din egen søgning i eventkalenderen. Fx kan du under Sted vælge dit nærmeste kontor eller vælge online for at se alle vores digitale events.

 

Event: Studieteknik - få redskaber til at komme igennem studiet med mere overskud

11. apr 2023, 10:00 - 11:45 - Online
Til eventet får du konkrete studietekniske redskaber, så du kan få en god start på din videregående uddannelse og få det maksimale ud af din studietid. Eventet er både for dig, som lige er begyndt at studere og for dig, som har studeret i et stykke tid og gerne vil forbedre din studieteknik.

Event: Kom godt i gang i dit første job - mød EY og Shaping New Tomorrow

19. apr 2023, 15:00 - 16:15 - Online
EY og Shaping New Tomorrow, klæder dig på til at navigere i dit første job efter studiet. Bliv inspireret til, hvordan du skaber struktur i dit nye arbejdsliv, søger relevant information og får nye kontakter.

Event: Mental minimalisme - få mere struktur i din hverdag

20. apr 2023, 16:00 - 17:45 - Online
Få værktøjer til at opnå mindre tankemylder, et større mentalt overskud og klarhed til at tage bedre beslutninger. Opnå bedre struktur på din arbejdsdag som jobsøgende eller på hjemmearbejdspladsen.

Event: Har du overvejet en karriere i EU?

26. apr 2023, 14:00 - 15:15 - Online
Hør mere om trainee-stillinger og karrieremuligheder i Europa Parlamentet og Kommissionen. Der er netop åbnet for ansøgninger til mere end 450 Schuman Trainee-stillinger i Europa-Parlamentet i Bruxelles. De søger et nyt hold til at starte den 1. oktober 2023.

Event: Kickstart din karriere med 2BM's graduate-program

2. maj 2023, 14:00 - 15:15 - Online
Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan det er at arbejde som SAP-konsulent? Graduate-programmet hos 2BM er for dig, der har afsluttet eller er ved at afslutte en bachelor eller kandidatgrad inden for økonomi, ingeniørfaget eller lignende

Event: Opbyg motivation og robusthed - til dig som ikke er i job

4. maj 2023, 09:00 - 10:45 - Online
Dette event er til dig, der er jobsøgende med alle de praktiske og mentale udfordringer og muligheder, som det indebærer. Du vil møde Maria Mærsk, der er læge, ph.d. og certificeret corporate mindfulness coach. Hun etablerede i 2017 sin egen virksomhed, hvor hun arbejder med stresshåndtering, motivation og selvtillid.

Der er desværre ingen resultater med de søgekriterier, som du har valgt.