26. mar 2021

Lukning af Mit AKA, chat og telefonen

Opdatering torsdag 8. april: Mit AKA er åbent igen, og kl. 10 åbner telefonerne og chatten. Du kan nu igen logge på Mit AKA for at skrive til os, udfylde blanketter, booke samtaler og benytte vores digitale medlemstilbud. Klokken 10 i dag åbner vi telefonerne som normalt, og fra det tidspunkt vil du også kunne chatte med os. Vi beklager den uforudsete forlængede lukning og glæder os til møde dig på den ene eller anden kanal.

Det kan du gøre, hvis du lige er blevet ledig

Mens vores system er lukket ned, kan du desværre ikke udfylde en ledighedserklæring (ansøgning om dagpenge) på Mit AKA. Det vigtigste er også, at du melder dig ledig på jobnet.dk på din første dag som ledig - også selvom det er en helligdag. Du kan sagtens vente med at udfylde og sende ledighedserklæringen til den 8. april – det får ingen betydning for din ret til dagpenge.

Det kan du gøre, hvis du skal skifte status som nyuddannet

Mens vores system er lukket ned, kan du desværre ikke udfylde blanketten om statusskift på Mit AKA. Hvis du pga. fristen på de 14 dage efter sidste eksamen ikke kan vente til torsdag den 8. april, kan du sende en mail til kontakt@aka.dk om, at du ønsker at skifte status. Du skal dog stadig udfylde blanketten den 8. april, men med mailen sikrer du dig, at du overholder fristen.

Det kan du gøre, hvis du vil melde dig ind som medlem

Mens vores system er lukket ned, kan du desværre ikke udfylde den normale indmeldelse her på aka.dk., men I stedet kan du denne formular: Indmeldelse i Akademikernes A-kasse. Herefter vender vi tilbage til dig for at bekræfte din indmeldelse og for at få flere oplysninger fra dig.