Bliv en del af Kommunikation og Marketing

8 søde kolleger står klar til at tage godt imod dig. Vi dækker et bredt spekter af fagligheder og personligheder, og vi glæder os til at lære dig at kende.

Det er morgen. Du har lige hentet lidt morgenmad og en cappuccino i køkkenet, og nu bevæger du dig op mod 3. sal, hvor din dag skal til at begynde. På vejen op ad trappen hilser du på dine kolleger i rekruttering, jobkonsulenter og forsikringseksperter.

Du når ind i storkontoret, hvor dit skrivebord står. På vej til din plads kaster du et blik ud over København – togene ved Vesterport og Paladsbiografens pastelfarver.

Samarbejde og sparring

Du går i gang med dagens opgaver, men du byder også ind på dine kollegers projekter. Dine nærmeste kolleger sidder placeret lige rundt om dig, og de giver alle gerne deres besyv med.

”Om det drejer sig om et nyhedsbrev, en video til Facebook, de rigtige ord på en annonce eller input til den næste event, så bruger vi hinanden. Vi har et fantastisk fællesskab, hvor vi sparrer på tværs og deler vores erfaringer,” fortæller Martin, som er kommunikationskonsulent.

Alle samarbejder vi om at levere knivskarpe budskaber og klar kommunikation til vores 230.000 medlemmer og de mange, vi gerne vil have til at melde sig ind i a-kassen.     

Skal denne kontorudsigt være din?