Vælg os som Anden aktør

Vi kan være din anden aktør, og vi sætter ind på mange fronter, for at du kan få et job.

Bor du i Roskilde, Hvidovre eller København, kan du vælge os som din Anden aktør. Vi er specialiserede i at få ledige akademikere i arbejde, og vores størrelse betyder, at vi har mulighed for at give dig en lang række tilbud under dit forløb.

Vores størrelse betyder også, at vi blandt vores mange konsulenter har en, der kender til netop din branche, og som kan hjælpe dig bedst muligt i den situation, du står i.

Du er altid velkommen til at ringe til os og høre mere om, hvad vi kan tilbyde netop dig. 

Vi lægger en plan sammen

Du er med til at sammensætte det forløb, du mener, fører dig mod din næste ansættelse. De fleste konsulenter hos os er certificerede coaches, og de står klar til at guide dig i dine valg og bidrage til, at du finder din vej til job.

Vi mødes en gang om måneden til en individuel samtale. Når vi mødes første gang, er omdrejningspunktet dine ønsker, kompetencer og muligheder for at komme i arbejde. Derfra definerer vi sammen dine jobmål og en strategi for de kommende måneder.

Ved de efterfølgende samtaler kigger vi sammen på, hvordan din jobsøgning skrider fremad og justerer din strategi og dine indsatser.

Læs mere om Anden aktør.

Vælg blandt flere end 20 kurser

Vi tilbyder en bred vifte af workshops, så du kan opgradere dine færdigheder inden for bl.a. personligt salg, jobsamtalen, iværksætteri og forretningsforståelse.

Vores udbud veksler løbende mellem mere end 20 forskellige workshops og temadage, se mere om vores workshops.

Bliv headhuntet af vores jobagenter

Vores jobagenter er i løbende kontakt med virksomheder overalt i landet. Deres opgave er at sælge dig til virksomheder, der kan se potentialet i at ansætte højtuddannet arbejdskraft. På den måde baner vi vejen for dig, der er i anden aktør-forløb hos os.

Når du har udfyldt Min Jobprofil i vores selvbetjening, kan vi desuden matche dine kompetencer med virksomhedernes behov. Virksomhederne har fri adgang til at kigge efter deres næste akademiske medarbejder i vores database. Derfor kan du blive ringet op om en jobsamtale til en stilling, der ikke engang er slået op endnu.

Find os i flere byer

Bor du i København, Hvidovre, Roskilde eller Aarhus, kan du drage nytte af vores tilbud.

København

Vores forløb for ledige i Københavns Kommune varer i 26 uger.

Vores adresse i København er:

Vester Farimagsgade 13
1606 København K

Hvidovre

Vores forløb for ledige i Hvidovre Kommune varer i 26 uger.

Ledige i Anden aktør-forløb hos os i Hvidovre vil have deres gang på vores hovedkontor på Vester Farimagsgade 13 i København.

Roskilde

Vores forløb for ledige i Roskilde Kommune varer i 52 uger.

Vores adresse i Roskilde er:

Jernbanegade 6B
4000 Roskilde

Aarhus

I Aarhus tilbyder vi et kortere samtaleforløb med en certificeret coach. Det kan du benytte dig af, hvis du har brug for ekstra sparring eller er kørt fast i jobsøgningen. Du kan blive visiteret til coach-samtalerne af en af vores konsulenter i Aarhus. Ring til os og hør mere om dine muligheder.

Vores adresse i Aarhus er:

Værkmestergade 25, 9.
8000 Aarhus C

Kontakt os via selvbetjeningen

I den tid, vi samarbejder, er aka.dk vores fælles kommunikationskanal. Når du er logget på, kan du:

  • se ledige job, der matcher din profil
  • booke samtaler, workshops og andre aktiviteter
  • se breve og andre dokumenter, vi har brug for i forløbet
  • sende beskeder til os.

Du logger på med NemID eller kode.

Har du problemer med at logge på, kan du kontakte os på tlf. 33 95 03 95 eller via mail på andenkbh@aka.dk (også for ledige i forløb i Hvidovre) og andenroskilde@aka.dk.

Du er desuden altid velkommen til at besøge os på et af vores kontorer i København eller Roskilde.