Iværksættertilbud i Midtjylland

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Midtjylland.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Startup Bootcamp er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Med Startup Bootcamp får du individuel rådgivning om din startupidé, samt tre workshops der giver dig kompetencer i at udvikle, validere og præsentere en forretningsidé.

Læs mere om Startup Bootcamp og tilmeld dig her

 

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Du kan fx få kontorplads via Lobby

Se mere nederst på siden

 

 

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her

 

 

 

Lobby - fleksible kontorpladser og mødefaciliteter

Lobby er en deleøkonomisk virksomhed, der transformerer restauranter, der normalt kun har åbent om aftenen, og hotellers smukke lokaler om til kontor- og coworkingpladser i dagtimerne. Akademikerens A-kasse tilbyder adgang til alle Lobbys lokationer, inklusiv gratis og lynhurtig WIFI, kaffe, te, rabat på frokostmenu, mødelokaler, fri adgang til events og en masse netværksmuligheder. Det betyder, at du nu kan arbejde i inspirerende lokationer rundt om i København og netværke med andre selvstændige, startups, freelancere osv.

Det får du:

  • 6 måneders gratis brug af co-working spaces på Lobbys lokationer på landsplan
  • Efterfølgende 25% nedslag i pris på kontorpladsleje til medlemmer af Akademikernes A-kasse