Iværksættertilbud i Midtjylland

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Midtjylland.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Dette forløb er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Du kan starte med at se introvideoen ”Skal jeg være iværksætter". og du kan derefter få et personlig møde med en erfaren iværksætterkonsulent. Du vil samtidig kunne deltage i de 3 workshops: Udvikling af en forretningsidé, Validering af en forretningsidé, Præsentation af en forretningsidé.

 

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Du kan fx få kontorplads via Lobby. (læs mere nederst på siden)   

 

 

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har vores Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

 

 

 

Lobby - fleksible kontorpladser og mødefaciliteter

Lobby er en deleøkonomisk virksomhed, der transformerer restauranter, der normalt kun har åbent om aftenen, og hotellers smukke lokaler om til kontor- og coworkingpladser i dagtimerne. Akademikerens A-kasse tilbyder adgang til alle Lobbys lokationer, inklusiv gratis og lynhurtig WIFI, kaffe, te, rabat på frokostmenu, mødelokaler, fri adgang til events og en masse netværksmuligheder. Det betyder, at du nu kan arbejde i inspirerende lokationer rundt om i København og netværke med andre selvstændige, startups, freelancere osv.

Det får du:

  • 6 måneders gratis brug af co-working spaces på Lobbys lokationer på landsplan
  • Efterfølgende 25% nedslag i pris på kontorpladsleje til medlemmer af Akademikernes A-kasse