Iværksættertilbud i Midtjylland

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Midtjylland.

 

Startup Bootcamp

Til dig der overvejer, om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig, og har brug for hjælp til forretningsudvikling på din virksomheds tidlige stadie.

Regler om selvstændig virksomhed og dagpenge

Har du brug for hjælp til at forstå reglerne om selvstændig virksomhed, mens du er på dagpenge, send en besked via Mit AKA. Derefter vil vores specialister på lovgivningen kontakte dig. Du kan også kontakte os på tlf. 33 95 03 95.

Digitalt univers
Startup Bootcamp er et digitalt univers med specialdesignede videokurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé.

Alle videoforløb kan tilgås ved at logge på Mit AKA hvor du finder dem under Online kurser.

Individuel rådgivning
På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel rådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan. En af vores iværksætterkonsulenter kontakter dig ang. et mødetidspunkt. 

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

Når du har været igennem videokurset og er klar til individuel sparring, vil vi bede dig om at fortælle os, hvad du gerne vil tale om på det individuelle sparringmøde. På den kan vi forberede os bedst muligt til mødet med dig, og du får det bedst mulige udbytte.

 

Startup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her