Iværksættertilbud i Midtjylland

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Midtjylland.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Til dig der overvejer, om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig.

Digitalt univers
Startup Bootcamp er et digitalt univers med specialdesignede videokurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé.

  Alle videoforløb kan tilgås via Mit AKA, hvor du finder dem under "Digitale  medlemstilbud".

Individuel rådgivning
På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel rådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan. En af vores iværksætterkonsulenter kontakter dig ang. et mødetidspunkt. 

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere.  

Se mere nederst på siden

 

 

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her

 

 

 

Companyons – kontorplads i Aarhus

Companyons i Aarhus består af kontorfællesskaberne: 

Companyons er nøglefærdige, fleksible kontorfaciliter til mindre virksomheder og iværksættere. Her kan de bo godt, præsentabelt og med de nødvendige faciliteter til en rimelig pris.

Beboerne i kontorfællesskaberne er generelt meget åbne for at sparre med hinanden og dele ud af tips og tricks og se muligheder for givtigt samarbejde. Du får derfor mere tid til din forretning og får gode naboer i et stærkt fagligt og socialt miljø.

Det får du:

  • Der tilbydes i forvejen 50% rabat til nystartede iværksættere, der har eksisteret under ½ år og oven i den rabat tilbydes til udvalgte startups som har gennemført Startup Bootcamp de 2 første måneder gratis kontorplads på enten VAERKSTED eller Baron Fritz.
  • Udvælgelsen af startups forestås af ejer af Companyons Ulf Gaardsted som også stiller sit netværk og ekspertise til rådighed.