Iværksættertilbud i Østdanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Østdanmark.

 

Startup Bootcamp

Til dig der overvejer, om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig, og har brug for hjælp til forretningsudvikling på din virksomheds tidlige stadie.

Digitalt univers
Startup Bootcamp er et digitalt univers med specialdesignede videokurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé.

Alle videoforløb kan tilgås ved at logge på Mit AKA hvor du finder dem under Digitale medlemstilbud.

Individuel rådgivning
På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel rådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan. En af vores iværksætterkonsulenter kontakter dig ang. et mødetidspunkt. 

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

Når du har været igennem videokurset og er klar til individuel sparring, vil vi bede dig om at fortælle os, hvad du gerne vil tale om på det individuelle sparringmøde. På den kan vi forberede os bedst muligt til mødet med dig, og du får det bedst mulige udbytte.

Har du brug for hjælp til at forstå reglerne om selvstændig virksomhed, mens du er på dagpenge, send en besked via Mit AKA. Derefter vil vores specialister på lovgivningen kontakte dig. Du kan også kontakte os på tlf. 33 95 03 95.

 

Startup Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter.

Startup-programmet i København

Du kan få et unikt 3-måneders iværksætterprogram i hjertet af København. Her får du relevante workshops og oplæg, kontorplads, samt sparring med advokater, forretningsudviklere og andre iværksættere. 

Vi har skabt et miljø, hvor iværksættere kan få den sparring og rådgivning, de har brug for. Vi tilbyder et kompakt forløb, der inkluderer hands-on forretningsrådgivning og praktiske indspark gennem workshops og oplæg.

I de 3 måneder forløbet varer, får du:

  • Individuel forretningsrådgivning og mentorsparring
  • Workshops inden for konceptafprøvning, salg og præsentationsteknik
  • Oplæg fra eksterne eksperter og iværksættere om mere specifikke emner som varemærkebeskyttelse, social media, jura for iværksættere og meget andet
  • Juridisk sparring med nogle af landets førende advokatvirksomheder
  • Finansiel rådgivning med dygtige økonomiske rådgivere
  • Sociale arrangementer og support fra Akademikernes Startups faste forretningsudviklere
  • Overblik over øvrige iværksætterinitiativer og kontorfællesskaber, så du er klædt på til næste skridt efter de 3 måneder hos os

Læs mere om forløbet og ansøg her

 

Du kan også få kontorplads samt sparring og workshops ved Erhvervshus Hovedstaden.

Erhvervshus Hovedstaden - forretningssparring og workshops

Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder på alle udviklingsstadier med at vokse og blive bedre til at drive deres forretning gennem personlig sparring med eksperter og en lang række udviklingsprogrammer.

Det får du:

  • 2 sparringssessioner med en forretningsudvikler
  • Et skræddersyet workshopforløb
  • De giver dig en vurdering på din iværksætterprofil gennem personlige samtaler og giver dig feedback, der hjælper dig med at forstå dine personlige styrker og udviklingsmuligheder som iværksætter

 

 

Startup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her