Iværksættertilbud i Østdanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Østdanmark.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Dette forløb er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Du kan starte med at se videoen med vores digitale workshop ”Skal jeg være iværksætter”, og du kan derefter få et personligt møde med en erfaren iværksætterkonsulent. Du vil samtidig kunne deltage i de 3 workshops: Udvikling af en forretningsidé, Validering af en forretningsidé, Præsentation af en forretningsidé.

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Du kan bl.a. få et unikt 3 måneders iværksætterprogram i hjertet af København. Her får du relevante workshops og oplæg, kontorplads, samt sparring fra advokater, forretningsudviklere og andre iværksættere. Du kan også få kontorplads via Lobby samt sparring og workshops ved Erhvervshus Hovedstaden.

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup rekruttering

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har vores rekrutteringseksperter de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

 

 

 

 

Lobby - fleksible kontorpladser og mødefaciliteter

Lobby er en deleøkonomisk virksomhed, der transformerer restauranter, der normalt kun har åbent om aftenen, og hotellers smukke lokaler om til kontor- og coworkingpladser i dagtimerne. Akademikerens a-kasse tilbyder adgang til alle Lobbys lokationer, inklusiv gratis og lynhurtig WIFI, kaffe, te, rabat på frokostmenu, mødelokaler, fri adgang til events og en masse netværksmuligheder. Det betyder, at du nu kan arbejde i inspirerende lokationer rundt om i København og netværke med andre selvstændige, startups, freelancere osv.

Det får du:

  • 6 måneders gratis brug af co-working spaces på Lobbys lokationer på landsplan
  • Efterfølgende 25% nedslag i pris på kontorpladsleje til medlemmer af Akademikernes A-kasse

Erhvervshus Hovedstaden - forretningssparring og workshops

Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder på alle udviklingsstadier med at vokse og blive bedre til at drive deres forretning gennem personlig sparring med eksperter og en lang række udviklingsprogrammer.

Det får du:

  • 2 sparringssessioner med en forretningsudvikler
  • Et skræddersyet workshopforløb
  • De giver dig en vurdering på din iværksætterprofil gennem personlige samtaler og giver dig feedback, der hjælper dig med at forstå dine personlige styrker og udviklingsmuligheder som iværksætter