Iværksættertilbud i Østdanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Østdanmark.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Startup Bootcamp er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Med Startup Bootcamp får du individuel rådgivning om din startupidé, samt tre workshops der giver dig kompetencer i at udvikle, validere og præsentere en forretningsidé.

Læs mere om Startup Bootcamp og tilmeld dig her

 

 

Akademikernes A-kasse Startup AcademyStartup Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter.

Startup-programmet i København

Du kan få et unikt 3-måneders iværksætterprogram i hjertet af København. Her får du relevante workshops og oplæg, kontorplads, samt sparring med advokater, forretningsudviklere og andre iværksættere. 

Læs mere om forløbet og ansøg her

Du kan også få kontorplads samt sparring og workshops ved Erhvervshus Hovedstaden. (læs mere nederst på denne side)

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her

 

 

 

 

Erhvervshus Hovedstaden - forretningssparring og workshops

Erhvervshus Hovedstaden hjælper virksomheder på alle udviklingsstadier med at vokse og blive bedre til at drive deres forretning gennem personlig sparring med eksperter og en lang række udviklingsprogrammer.

Det får du:

  • 2 sparringssessioner med en forretningsudvikler
  • Et skræddersyet workshopforløb
  • De giver dig en vurdering på din iværksætterprofil gennem personlige samtaler og giver dig feedback, der hjælper dig med at forstå dine personlige styrker og udviklingsmuligheder som iværksætter