Iværksættertilbud i Syddanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Syddanmark.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Dette forløb er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Du kan starte med at se introvideoen ”Skal jeg være iværksætter”. Og du kan derefter få et personlig møde med en erfaren iværksætterkonsulent. Du vil samtidig kunne deltage i de 3 workshops: Udvikling af en forretningsidé, Validering af en forretningsidé, Præsentation af en forretningsidé.

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Vi har indgået en samarbejdsaftale med Coworking Plus i Odense, som du kan læse om her. Og du kan også få kontorplads via Lobby. (se mere nederst på siden)

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har vores Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

 

 

 

Om Coworking Plus

Coworking Plus er et dynamisk innovationsmiljø med kontorpladser for startups, freelancere og vækstvirksomheder. Du bliver en del af et utraditionelt miljø, hvor du kan udvide dit netværk og samtidig arbejde på at vækste og styrke din virksomhed.

Det får du:

  • Mulighed for at fortsætte og udvikle din virksomhed i Coworking Plus´ miljø. Det gælder både de fysiske lokaler og miljøet inden for iværksætteri, hvor medlemmer har mulighed for faglig sparring med andre virksomheder i miljøet og kan deltage i relevante arrangementer og events i Coworking Plus´ regi.

  • Mulighed for gratis kontorplads i op til 4 måneder, hvorefter medlemmer/iværksættere får et tilbud om at blive betalende inden for Coworking Plus´ miljø på lige fod med andre virksomheder.

Lobby - fleksible kontor- og mødefaciliteter

Lobby er en deleøkonomisk virksomhed, der transformerer restauranter, der normalt kun har åbent om aftenen, og hotellers smukke lokaler om til kontor- og coworkingpladser i dagtimerne. Akademikerens A-kasse tilbyder adgang til Lobbys lokationer inklusiv gratis og lynhurtig WIFI, kaffe, te, rabat på frokostmenu, mødelokaler, fri adgang til events og en masse netværksmuligheder.  Det betyder, at du nu kan arbejde i inspirerende lokationer i din region og netværke med andre selvstændige, startups, freelancere osv.

Det får du:

  • 6 måneders gratis brug af co-working spaces på Lobbys lokationer på landsplan – se mulighederne her
  • Efterfølgende 25% nedslag i pris på kontorpladsleje til medlemmer af Akademikernes A-kasse