Iværksættertilbud i Syddanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Syddanmark.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Til dig der overvejer, om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig.

Digitalt univers
Startup Bootcamp er et digitalt univers med specialdesignede videokurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé.

  Alle videoforløb kan tilgås via Mit AKA, hvor du finder dem under "Digitale  medlemstilbud".

Individuel rådgivning
På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel rådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan. En af vores iværksætterkonsulenter kontakter dig ang. et mødetidspunkt. 

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Vi har indgået en samarbejdsaftale med Stjerneskibet i Odense, som du kan læse om her.

Se mere nederst på siden

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her

 

 

Om Stjerneskibet

Stjerneskibet er et iværksætterhus, hvor du som virksomhed, helt nyopstartet eller godt i gang, kan hente hjælp og inspiration ved at have din virksomhed på Stjerneskibet.. Du har mulighed for at bruge vores iværksætterkonsulenter for at hjælpe din virksomhed på vej. Det kan ske ved 1:1 vejledninger og i det daglige liv på skibet.

Det får du:

• Mulighed for at fortsætte og udvikle din virksomhed i Stjerneskibets miljø. Det gælder både de fysiske lokaler og miljøet inden for iværksætteri, hvor medlemmer har mulighed for faglig sparring med andre virksomheder i miljøet og kan deltage i relevante arrangementer og events i Stjerneskibets regi.

• Mulighed for gratis kontorplads i op til 4 måneder, hvorefter medlemmer/iværksættere får et tilbud om at blive betalende inden for Stjerneskibets miljø på lige fod med andre virksomheder.