Iværksættertilbud i Syddanmark

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Syddanmark.

Startup bootcamp NorddanmarkStartup Bootcamp

Startup Bootcamp er for dig, som overvejer at blive iværksætter. Med Startup Bootcamp får du individuel rådgivning om din startupidé, samt tre workshops der giver dig kompetencer i at udvikle, validere og præsentere en forretningsidé.

Læs mere om Startup Bootcamp og tilmeld dig her

 

StartuStartup academy Norddanmarkp Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har vi en række tilbud til dig i samarbejde med vores partnere. Vi har indgået en samarbejdsaftale med Coworking Plus i Odense, som du kan læse om her.

Se mere nederst på siden

 

Startup rekruttering NorddanmarkStartup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her

 

 

Om Coworking Plus

Coworking Plus er et dynamisk innovationsmiljø med kontorpladser for startups, freelancere og vækstvirksomheder. Du bliver en del af et utraditionelt miljø, hvor du kan udvide dit netværk og samtidig arbejde på at vækste og styrke din virksomhed.

Det får du:

  • Mulighed for at fortsætte og udvikle din virksomhed i Coworking Plus´ miljø. Det gælder både de fysiske lokaler og miljøet inden for iværksætteri, hvor medlemmer har mulighed for faglig sparring med andre virksomheder i miljøet og kan deltage i relevante arrangementer og events i Coworking Plus´ regi.

  • Mulighed for gratis kontorplads i op til 4 måneder, hvorefter medlemmer/iværksættere får et tilbud om at blive betalende inden for Coworking Plus´ miljø på lige fod med andre virksomheder.