Iværksættertilbud i Midtjylland

Lær mere om vores specifikke iværksættertilbud til dig, der bor i Midtjylland.

 

Startup Bootcamp

Til dig der overvejer, om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig, og har brug for hjælp til forretningsudvikling på din virksomheds tidlige stadie.

Regler om selvstændig virksomhed og dagpenge

Har du brug for hjælp til at forstå reglerne om selvstændig virksomhed, mens du er på dagpenge, send en besked via Mit AKA. Derefter vil vores specialister på lovgivningen kontakte dig. Du kan også kontakte os på tlf. 33 95 03 95.

Digitalt univers
Startup Bootcamp er et digitalt univers med specialdesignede videokurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere din forretningsidé.

Alle videoforløb kan tilgås ved at logge på Mit AKA hvor du finder dem under Online kurser.

Individuel rådgivning
På bagkant af det digitale forløb kan du få individuel rådgivning. Ved at indsende en beskrivelse af din forretningsidé, har du mulighed for at få sparring på din virksomhedshedsopstart, forretningsidé og videre plan. En af vores iværksætterkonsulenter kontakter dig ang. et mødetidspunkt. 

Beskriv din forretningsidé og indsend her.

Når du har været igennem videokurset og er klar til individuel sparring, vil vi bede dig om at fortælle os, hvad du gerne vil tale om på det individuelle sparringmøde. På den kan vi forberede os bedst muligt til mødet med dig, og du får det bedst mulige udbytte.

 

Startup Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter.

Startup-programmet i Midtjylland

Du kan deltage i et unikt 3-måneders iværksætterprogram. Her får du relevante workshops og oplæg, samt sparring med advokater, forretningsudviklere og andre iværksættere. 

Vi har skabt et læringsmiljø, hvor iværksættere kan få den sparring og rådgivning, de har brug for.
Vi tilbyder et kompakt forløb, der inkluderer hands-on forretningsrådgivning og praktiske indspark gennem workshops og oplæg.

I de 3 måneder forløbet varer, får du:

  • Individuel forretningsrådgivning og mentorsparring
  • Workshops inden for konceptafprøvning, salg og præsentationsteknik
  • Oplæg fra eksterne eksperter og iværksættere om mere specifikke emner som varemærkebeskyttelse, social media, jura for iværksættere og meget andet
  • Juridisk sparring med nogle af landets førende advokatvirksomheder
  • Finansiel rådgivning med dygtige økonomiske rådgivere
  • Sociale arrangementer og support fra Akademikernes Startups faste forretningsudviklere
  • Overblik over øvrige iværksætterinitiativer og kontorfællesskaber, så du er klædt på til næste skridt efter de 3 måneder hos os

Læs mere om forløbet og ansøg her

Derudover har vi lavet en fordelagtig aftale med Companyons i Aarhus om kontorplads. Læse mere herunder.

Companyons – kontorplads i Aarhus

Companyons i Aarhus består af kontorfællesskaberne: 

Companyons er nøglefærdige, fleksible kontorfaciliter til mindre virksomheder og iværksættere. Her kan de bo godt, præsentabelt og med de nødvendige faciliteter til en rimelig pris.

Beboerne i kontorfællesskaberne er generelt meget åbne for at sparre med hinanden og dele ud af tips og tricks og se muligheder for givtigt samarbejde. Du får derfor mere tid til din forretning og får gode naboer i et stærkt fagligt og socialt miljø.

Det får du:

  • Der tilbydes i forvejen 50% rabat til nystartede iværksættere, der har eksisteret under ½ år og oven i den rabat tilbydes til udvalgte startups som har gennemført Startup Bootcamp de 2 første måneder gratis kontorplads på enten VAERKSTED eller Baron Fritz.
  • Udvælgelsen af startups forestås af ejer af Companyons Ulf Gaardsted som også stiller sit netværk og ekspertise til rådighed.

 

Startup Recruitment

Kommer du så langt med din virksomhed, at du skal bruge medarbejdere eller partnere, har Startup rekrutteringspartner de helt rigtige profiler, der matcher din virksomhed.

Læs mere om Startup rekrutteringspartner her