Du vil være gratis medlem

Gratis a-kasse for studerende: Læs hvorfor du som studerende skal være medlem af en a-kasse.

Som studerende er det en klar fordel at blive studiemedlem hos Akademikernes A-kasse. Du optjener ret til dagpenge under dit studie og er sikret økonomisk i form af dagpenge fra dag ét efter endt uddannelse, hvis du ikke kommer direkte i arbejde. Se alle fordelene og meld dig ind i dag. Det tager kun 2 minutter, og så er du sikret dagpenge, når du er færdiguddannet.

 

Vi er både økonomisk sikkerhedsnet og jobskaber for akademikere. Vi arbejder for at synliggøre din værdi som akademiker på arbejdsmarkedet og bringer medlemmer og virksomheder sammen med fokus på at matche de rette kompetencer med de rigtige job. Vi er landets største a-kasse for akademikere.

Som studiemedlem har du adgang til en række attraktive fordele:
 

 1. Vil du gå glip af 13.000 kr.? Nej vel.  
  Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, kan du få dagpenge fra dag ét, hvis du står uden job. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du først melder dig ind senere.

 2. Giv dig selv et forspring
  Udvid dine kompetencer og ved at dygtiggøre dig yderligere under studiet. Få fri adgang til studie- og karriererelevante workshops og online kurser som Excel, PowerPoint og Word.

 3. Få taget et professionelt foto til cv'et  

  Vi stiller en fotograf til rådighed, så du kan få et professionelt billede til dit cv eller til LinkedIn. Læs mere.

 4. Bliv matchet med studiejobs og få hjælp til jobsøgning
  Find et relevant studiejob på vores jobportal. Mange jobs finder du kun hos os. Vi hjælper også med at få CV og ansøgning til at stå knivskarpt.

 5. Det er gratis mens du er studerende
  Du kan være gratis medlem og nyde godt af gratis medlemsfordele, så længe du er studerende og under 30 år gammel. 35.000 studerende er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet. Er du over 30 år gælder andre betingelser. Sådan er loven.

 6. Som nyuddannet kommer du hurtigt i job
  Det er vores spidskompetence at sørge for, at du kommer i beskæftigelse. Vi har den laveste dimittendledighed blandt alle akademiske a-kasser.  

 
Vi sidder klar ved telefonen, hvis du vil melde dig ind eller har spørgsmål. Ring til os på 3395 0395.

Dine muligheder som studiemedlem

Som studiemedlem er du garanteret en lang række muligheder, som kan være med til at forbedre dine talenter under studiet og køre dig i stilling til arbejdsmarkedet, når du er færdig. Og efter endt uddannelse er vi den billigste a-kasse for akademikere. Vil du vide mere om medlemsbetingelser, se kursusoversigten mm. så vend tilbage til oversigten her

Betingelser for gratis studiemedlemskab

Vi anbefaler, at du læse mere om betingelserne for et gratis studiemedlemskab. Der er relevant og vigtig information at hente angående din dagpengeret. 

Snart færdiguddannet?

Er du snart færdigudannet er det andre betingelser og fordele der er gældende. Læs mere her.

A-kasse fordele studerende