Du vil være medlem

10 gode grunde til, hvorfor du skal være gratis studiemedlem hos Akademikernes A-kasse.

 

 1. Gratis medlemskab mens du er studerende 
  Du kan være gratis medlem, hvis du er studerende og under 30 år gammel. 30.000 studerende er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet.

 2. Få gratis kurser og workshops under din studietid 
  Deltag i vores gratis kurser om studie- og karriererelevante emner – fx i eksamensteknik, præsentationsteknik, kompetenceprofilering, og hvordan du scorer det rigtige studiejob. Se alle tilbud her.

 3. Bliv matchet med relevante studiejob 
  Vi har kontakt til rigtig mange virksomheder i erhvervslivet. Det kan du få glæde af, da vi ofte matcher vores medlemmer med studiejob. Nogle af de job finder du kun hos os. 

 4. Få gratis hjælp til CV og ansøgninger 
  Få knivskarp CV- og ansøgningssparring fra en af vores professionelle konsulenter. Vi har specifik viden om netop din faglighed og kan hjælpe dig med at forbedre og kvalitetssikre dine dokumenter.

 5. Få rådgivning af eksperter, der kender dit arbejdsmarked 
  Du kan altid trække på vores dygtige konsulenter. De sidder klar til at vejlede dig, og de har indgående viden om det arbejdsmarked, du skal ud på efter din uddannelse. 

 6. Besøg os i alle større universitetsbyer 
  Du kan komme ind og få vejledning på vores kontorer i både København, Aarhus, Odense, Aalborg, Vejle, Herning og Esbjerg. Du finder os her.

 7. Modtag dagpenge fra dag ét, efter du afslutter din uddannelse 
  Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, har du mulighed for at få dagpenge fra dag ét. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du melder dig ind senere.

 8. Billigste a-kasse for færdiguddannede akademikere 
  Når du er færdiguddannet og skal til at betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for akademikere. Se sammenligning med andre a-kasser her.

 9. Som medlem kommer du hurtigt i job 
  Det er vores spidskompetence at sørge for, at du kommer i beskæftigelse. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden 3 måneder.  

 10. Du kan springe ud som iværksætter hos os 
  Vi har et Startup-forløb i København for medlemmer med iværksætterambitioner. Som studerende eller efter endt uddannelse kan du søge om at få kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt. Læs mere om Startup.

 

 

A-kasse studerende under 30 år