Bliv gratis medlem

Se fordelene som studiemedlem og meld dig ind i dag. Det tager kun 2 minutter, og så er du sikret dagpenge, når du er færdiguddannet.


AKA_studerende_1140x485.gif

 

 

Vil du gå glip af 13.815 kr.? Nej vel.  
Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, kan du få dagpenge fra dag ét, hvis du står uden job. Det er 13.815 kroner (2021) eller mere, som du går glip af, hvis du først melder dig ind senere.

Giv dig selv et forspring
Med vores Akademi kan du udvide dine kompetencer ved at dygtiggøre dig yderligere under studiet. Få fri adgang til studie- og karriererelevante events, workshops og online kurser inden for fx Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign.

Bliv matchet med studiejobs og få hjælp til jobsøgning
Find et relevant studiejob på vores jobportal. Mange jobs finder du kun hos os. Vi hjælper også med at få CV og ansøgning til at stå knivskarpt.

Det er gratis mens du er studerende
Du kan være gratis medlem og nyde godt af gratis medlemsfordele, så længe du er studerende og under 30 år gammel. 35.000 studerende er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet. Er du over 30 år gælder andre betingelser. Sådan er loven.

Som nyuddannet kommer du hurtigt i job
Det er vores spidskompetence at sørge for, at du kommer i beskæftigelse. Vi har den laveste dimittendledighed blandt alle akademiske a-kasser.  

Den billigste a-kasse for akademikere
Når du har afsluttet din uddannelse, er Akademikernes A-kasse den billigste a-kasse for akademikere.

Vi sidder klar ved telefonen
Ring til os på 3395 0395, hvis du har spørgsmål. 

 

Betingelser for gratis studiemedlemskab

Vi anbefaler, at du læse mere om betingelserne for et gratis studiemedlemskab. Der er relevant og vigtig information at hente angående din dagpengeret. 

Hvis du har mindre end 2 måneder til den sidste eksamen

Hvis du har mindre end to måneder tilbage af dit studie, og du endnu ikke er medlem af en a-kasse, er det smartest, at du melder dig ind, når du har afsluttet din uddannelse. Smartest fordi du så blot skal melde dig ind og undgår at skulle skifte medlemsstatus fra studiemedlem til nyuddannet. Du skal melde dig ind som nyuddannet senest 14 dage efter, du har fået din sidste karakter. Læs mere om at blive medlem som nyuddannet.

Hvis du har mellem 2 og 11 måneder til den sidste eksamen

Hvis der er mellem 2 og 11 måneder tilbage af dit studie, kan du melde dig ind som gratis studiemedlem og få glæde af de fordele, vi tilbyder. Det er bl.a. kurser i jobsøgning, præsentationsteknik og selvtillid. Vi kan også hjælpe dig med at finde og søge et relevant studiejob, der allerede nu kan sætte gang i din karriere.

Vil du skifte til Akademikernes A-kasse?

Er du medlem af en anden a-kasse, og gerne vil skifte til Akademikernes A-kasse, er det nemmere end du tror. Du skal blot melde dig ind. Du skal ikke melde dig ud af din nuværende a-kasse. Vi giver din a-kasse besked om din overflytning.

Din anciennitet – den tid, du har været medlem af en anden a-kasse – vil følge med dig over i Akademikernes A-kasse, så du ikke starter forfra. Det har betydning, fordi man ifølge lovgivningen skal have været medlem i et år, før man kan få ret til at modtage dagpenge.

Bliv studiemedlem

A-kasse fordele studerende