Du vil være gratis medlem

10 gode grunde til at blive studiemedlem i Akademikernes A-kasse.

Er du studerende, anbefaler vi, at du bliver gratis studiemedlem. På den måde optjener du ret til dagpenge, mens du læser. Så kan du få dagpenge fra dag ét efter afsluttet studie, hvis du til den tid skulle stå uden job. Se fordelene ved at være studiemedlem og meld dig ind - det tager kun 2 minutter.

 

 1. Gratis medlemskab mens du er studerende 
  Du kan være gratis medlem og nyde godt af gratis medlemsfordele, hvis du er studerende og under 30 år gammel. 30.000 studerende er allerede medlemmer – bliv en del af fælleskabet. Er du over 30 år gælder andre betingelser. Sådan er loven. 

 2. Få taget et professionelt foto til cv'et  

  Vi stiller en fotograf til rådighed, så du kan få et professionelt billede til dit cv eller til LinkedIn. Læs mere.
   

 3. Få kurser og workshops under din studietid 
  Deltag i vores kurser om studie- og karriererelevante emner – fx i eksamensteknik, præsentationsteknik og kompetenceprofilering. Derudover kan du udvide dine kompetencer i Office-pakken via vores online kurser. Se alle tilbud.

 4. Bliv matchet med relevante studiejob 
  Vi har kontakt til rigtig mange virksomheder i erhvervslivet. Det kan du få glæde af, da vi ofte matcher vores medlemmer med studiejob. Nogle af de job finder du kun hos os. Gå til jobportalen og find dit næste studiejob.

 5. Få gratis hjælp til CV og ansøgninger 
  Få knivskarp CV- og ansøgningssparring fra en af vores professionelle konsulenter. Vi kan hjælpe dig med at forbedre og kvalitetssikre dine dokumenter.

 6. Modtag dagpenge fra dag ét, efter du afslutter din uddannelse 
  Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, har du mulighed for at få dagpenge fra dag ét. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du melder dig ind senere.

 7. Billigste a-kasse for færdiguddannede akademikere 
  Når du er færdiguddannet og skal betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for akademikere. Se sammenligning med andre a-kasser.

 8. Som medlem kommer du hurtigt i job 
  Det er vores spidskompetence at sørge for, at du kommer i beskæftigelse. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden 3 måneder.  

 9. Få rådgivning af eksperter, der kender dit arbejdsmarked 
  Du kan altid trække på vores dygtige konsulenter. De sidder klar til at vejlede dig, og de har indgående viden om det arbejdsmarked, du skal ud på efter din uddannelse. 

 10. Du kan springe ud som iværksætter hos os 
  Vi har et Startup-forløb i København for medlemmer med iværksætterambitioner. Som studerende eller efter endt uddannelse kan du søge om at få kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt. Læs mere om Startup.

 

Vi sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til studiemedlemskab. Ring til os på 33 95 03 95.

Vi anbefaler, at du læse mere om betingelserne for et gratis studiemedlemskab. Der er relevant og vigtig information at hente angående din dagpengeret. 

A-kasse fordele studerende