Skift til Akademikernes A-kasse

Overvejer du at skifte a-kasse? Du kan altid flytte a-kasse og bevare din anciennitet. Det er nemt at skifte og vi koster kun 440 kr. pr. måned.

Vil du skifte a-kasse, er det nemmere, end du tror. 

Du skal bare melde dig ind hos os, hvis du ønsker at være medlem. Så kontakter vi din nuværrende a-kasse og ordner overflytningen. Vi tager os af alt det praktiske og sørger for, at du bevarer din anciennitet. Det er vigtigt, at du ikke melder dig ud af din nuværrende a-kasse, da det vil få konserkvenser for din dagpengeret og anciennitet. Ved indmeldelsen angiver du, at du i øjeblikket er medlem af en a-kasse, vælger hvilken og godkender på sidste side. Så er den elektronsike overflytning sat i gang. 

Normalt har din nuværrende a-kasse en opsigelsesfrist, som skal overholdes inden overflytningen træder i kraft. Har du et forudbetalt kontingent, bliver det tilbagebetalt fra overflytningsdatoen.

Vi er a-kasen for dig, der er lønmodtager, selvstændig eller leder med en akademisk baggrund. Som medlem får du professionel faglig rådgivning og adgang til en lang række medlemsfordele. Vi garanterer, at du med vores karriererådgivning altid står stærkest på det akademiske arbejdsmarked. Og fik vi nævnt, at vi er Danmarks billigste a-kasse for akademikere? Kun 440 kr. pr. måned. Se flere medlemsfordele.

Det er nemt at flytte a-kasse. Sådan gør du:

  1. Du flytter dit medlemskab ved at give os nogle få informationer om dig selv og din uddannelse. Det tager kun et par minutter.

  2. Vi sørger for at opsige dit medlemskab hos din nuværende a-kasse samt overføre dine oplysninger og anciennitet. Du mister ingen rettigheder ved overflytningen.

  3. Skiftet sker hurtigst muligt, og du vil modtage et velkomstbrev, så snart du er optaget som medlem.

  4. Har du et forudbetalt kontingent hos din nuværende a-kasse, vil det blive tilbagebetalt fra og med overflytningsdatoen.

 

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 33 95 03 95 eller på mail kontakt@aka.dk

Vi glæder os til at hjælpe dig og byde dig velkommen som medlem.

Så meget sparer du ved at skifte til Akademikernes A-kasse