Kontakt

Ring eller skriv til os. Vi glæder os til at høre fra dig.

Du kan ringe til os på vores telefonnummer:

3395 0395

Vores aktuelle åbningstid er mandag - fredag kl. 10 - 14. 

Hvis du oplever tekniske problemer, kan du med fordel klikke dig ind på vores tekniske supportunivers her:

aka.dk/teknisk-support 

Skriv til os

For medlemmer:

Send en besked på Mit AKA
Log på Mit AKA og send os en besked, hvor der også er mulighed for at vedhæfte dokumenter. Dine beskeder vil lægge sig i din indbakke på Mit AKA, som er en sikker side, hvor al information er krypteret. Vi sender dig en e-mail, hver gang der er nyt i din indbakke, så hold din mailadresse opdateret under ”personlige oplysninger”.

Chat på aka.dk og Mit AKA
Fra vores hjemmeside kan du chatte med vores chatbot døgnet rundt. Hvis chatbotten ikke kan besvare dit spørgsmål, kan den i åbningstiden 10-14 sende beskeden videre til vores konsulenter, som vil svare dig via chatten. Når du chatter med os via Mit AKA, bliver chatsamtalen gemt i din indbakke, og du vil kunne stille spørgsmål til din egen sag.

Send en mail
Du kan også sende en mail til kontakt@aka.dk. Mailen lægger sig i din indbakke på Mit AKA, men vi anbefaler, at du ikke sender personlige oplysninger (fx cpr.nr. og kontonummer) pr. mail.

Send et fysisk brev
Fysiske breve skal du sende til:

Akademikernes A-kasse
Postboks 410
Vester Farimagsgade 13
1606 København V.


For alle andre:

Chat med os på aka.dk, send en mail til kontakt@aka.dk eller et brev til Akademikernes A-kasse, Vester Farimagsgade 13, 1606 København V.

Hvis du ved, hvem du vil kontakte, så kan du finde direkte kontaktinformation her.

Find vores kontorer

Se hvor vi har kontorer

Find medarbejder

Se alle medarbejdere

Teknisk support

Hvis du oplever tekniske problemer, kan du med fordel kigge på vores teknisk supportside for mulige løsninger på de oplevede problemer. Du finder vores tekniske supportunivers her: 

aka.dk/teknisk-support