Danmarks akademiske rekrutteringspartner

Vi er meget mere end blot en a-kasse. Vi er også en ambitiøs rekrutteringspartner, når det kommer til at rekruttere landets bedste profiler. Vi har kontakt med over 7.500 akademiske talenter - find din nye medarbejder her.

Med 270.000 medlemmer har vi altid kvalificerede og højtuddannede kandidater, som kan træde ind i et job hos jer. Vi sørger for at matche jeres behov med kandidaternes kompetencer, og vi har over 7.500 akademiske talenter i vores jobdatabase.

Kom i mål med rekrutteringen

Hver dag hjælper vi virksomheder i hele landet med at finde den rette nye medarbejder. Vi lægger vægt på høj kvalitet, personlig service og solid forretningsforståelse. Vi har mange succeshistorier med virksomheder, som har opnået stor værdi med valget af Akademikernes Rekruttering som rekrutteringspartner. Læs mere om andres oplevelser med vores rekrutteringsservices. 

Rekruttering er vores kerneydelse

Vi tilbyder en gratis rekrutteringsservice, hvor vi sammen med jer udvælger specialiserede kandidater, der matcher jeres ønsker til faglige kompetencer og personlige egenskaber.

Vores rekrutteringsservice kan både bruges ved ordinære og midlertidige stillinger.

Samarbejdet omfatter også sparring med vores rådgivere, der har mange års erfaring inden for branchen. Vi tilpasser det enkelte forløb til jeres behov, men som udgangspunkt følger det flowet her:

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.

Den rigtige kandidat til den rigtige stilling

Vi er dagligt i kontakt med nogle af Danmarks dygtigste talenter, og vores erfarne rekrutteringskonsulenter kan hurtigt og præcist finde en profil, som matcher jeres krav og ønsker.

Vi er fleksible og tilbyder forskellige løsninger til at sikre jeres virksomhed den bedste kandidat. Hent en samlet oversigt over vores rekrutteringsydelser her.

Kontakt os nu på rekruttering@aka.dk, og så går vi i gang med at finde jeres nye højtuddannede medarbejder inden for 24 timer (på hverdage).