A-kassen for Dansk Formands Forening

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Formands Forening. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab og et indgående kendskab til lige præcis din faglighed og dit arbejdsmarked.

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Bibliotekarforbundet står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Dansk Formands Forenings tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din jobsøgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om jagten på dit drømmejob.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialteam med særligt kendskab til Dansk Formands Forening fagområder. Det gælder uanset om du beskæftiger dig med driftsledelse, vejinspektion, byggeledelse eller andre beskæftigelser, som hører under Formands Foreningen, og om du arbejder i det private eller offentlige. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 230.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.