A-kassen for Djøf'ere

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Djøf. Vi har derfor et indgående kendskab til din faglighed, dit arbejdsmarked og de udfordringer, du kan støde på i forbindelse med jobsøgning.

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Djøf står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Djøfs tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din søgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til Djøfs – og netop dit specifikke – arbejdsmarked. De står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for dig i din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Det gælder både inden for de juridiske, økonomiske og merkantile områder men også inden for alle de mange andre fagligheder, som hører under Djøf-familien.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her.

Politisk samarbejde med Djøf

Sammen med Djøf vil vi gerne bruge vores viden til at præge den politiske dagsorden, synliggøre djøf’ere og andre akademikeres vilkår og værdi for samfundet. Og vi er derfor aktive i den offentlige debat – med fx indlæg og analyser.

Læs blandt andet her vores analyse – udført i samarbejde med Djøf – af gevinsten ved at hyre den første akademiker i en virksomhed.

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 270.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

Meld dig ind: Vores server er desværre nede men udfyld denne formular og vi kontakter dig for at fuldføre indmeldelsen. Beklager ulejligheden.

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.