Job hos os

Vi vil være et forbillede. Vil du være med til at sætte nye standarder for a-kasser i Danmark? Så opret en jobagent hos os.

Vores værdier om at være kreative, ambitiøse, respektfulde, sociale og engagerede er centrale i vores rekrutteringer og vigtige omdrejningspunkter for vores daglige virke. Derfor er vi altid på udkig efter talenter, der med deres faglige og personlige kompetencer kan være med til at sætte nye standarder for det at drive a-kasse i Danmark.

En attraktiv arbejdsplads

Vi lægger stor vægt på medarbejdertilfredshed, da vi mener at høj medarbejdertilfredshed er fundamentet for god medlemsservice og giver overskud til at arbejde mod vores fornemste mission: At få akademikere i job.


Søg ledige stillinger 

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Du kan gemme dine oplysninger og dit cv i vores database, som vi anvender, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Hvis du har rettelser eller tilføjelser til din ansøgning, kan du logge ind via dit ansøgerlogin.

Studiejob hos os

Vil du bruge dine kommunikations- og netværksevner i en spændende stilling, hvor du afholder events på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner? Som junior marketingkonsulent bliver du en del af en organisation, som gør en stor forskel for akademikere. Læs mere om jobbet som junior marketingkonsulent og ansøg her.

Uopfordrede ansøgninger

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Du kan oprette din profil i en eller flere emnebanker, der ligger inden for dit fag- og interesseområde. Her vil din ansøgning ligge i 6 måneder, og i denne periode har de relevante ledere adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis vi får ledige stillinger inden for det pågældende område. Send din uopfordrede ansøgning til os via en af vores emnebanker.

Opret en jobagent hos os

Vi slår alle ledige stillinger op og vi opfordrer derfor til, at du tilmelder dig vores jobagent. Så modtager du en e-mail, når vi har ledige stillinger inden for dine relevante stillingskategorier.