Job hos os

Vi vil være et forbillede. Vil du være med til at sætte nye standarder for a-kasser i Danmark? Så opret en jobagent hos os.

Vores værdier om at være kreative, ambitiøse, respektfulde, sociale og engagerede er centrale i vores rekrutteringer og vigtige omdrejningspunkter for vores daglige virke. Derfor er vi altid på udkig efter talenter, der med deres faglige og personlige kompetencer kan være med til at sætte nye standarder for det at drive a-kasse i Danmark.

En af Danmarks bedste arbejdspladser

I 2017 blev vi kåret som Danmarks 10. bedste arbejdsplads i konkurrencen Great Place to Work. Generelt udtrykker 94 pct af vores medarbejdere, at Akademikernes A-kasse er en rigtig god arbejdsplads.

Vi lægger stor vægt på medarbejdertilfredshed, da vi mener at høj medarbejdertilfredshed er fundamentet for god medlemsservice og giver overskud til at arbejde mod vores fornemste mission: At få akademikere i job.


Søg ledige stillinger 

I rekrutteringsprocessen anvender vi et elektronisk rekrutteringssystem. Her kan du søge på vores ledige stillinger via en enkel registrering. Du kan gemme dine oplysninger og dit cv i vores database, som vi anvender, når vi skal rekruttere nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

 

Hvis du har rettelser eller tilføjelser til din ansøgning, kan du logge ind via dit ansøgerlogin.

Opret en jobagent hos os

Vi slår alle ledige stillinger op. Derfor registrerer vi ikke uopfordrede ansøgninger. Vores erfaring er, at det sjældent lykkes os at matche en uopfordret ansøger med en ledig stilling, da ansøgeren som regel har fået et andet job i mellemtiden. Uopfordrede ansøgninger er også ofte for generelle til et specifikt job.

Vi opfordrer derfor til, at du tilmelder dig vores jobagent. Så modtager du en e-mail, når vi har ledige stillinger inden for dine relevante stillingskategorier.