Om Akademikernes Startup

Startup er en række tilbud til medlemmer, der drømmer om at blive selvstændige og starte egen virksomhed.

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse fra vores medlemmer, og vi vil derfor gerne hjælpe dig, der enten overvejer et liv som selvstændig eller som allerede har en forretningsidé.

Vi har sammensat en række tilbud, som matcher dér, hvor du er med din forretningsidé.

Du kan få hjælpe til din startup lige fra den indledende afklaringsfase, hvor du finder ud af om livet som selvstændig er noget for dig, og videre frem mod udviklingen af din forretning, hvor du kan leve af din egen forretning. 

Vi er der for alle. Vi hjælper dig, hvad enten du skal ud og sælge timer som freelancer/konsulent, eller hvis du har et fysisk eller digitalt produkt, du skal have ud over rampen.

 

Startup Basics grafik

 

 

Startup Basics

Startup Basics er for dig, der overvejer om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig, og har brug for hjælp til forretningsudvikling på din virksomheds tidlige stadie. Vi har udviklet 3 online mikrokurser og en fysisk workshop, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere/sælge din forretningsidé. 

 

Startup Growth grafik

 

Startup Growth

Startup Growth er for dig, der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter. Vi tilbyder et 3-måneders program, der inkluderer hands-on forretningsrådgivning og praktiske indspark gennem workshops og oplæg.