Studiejob hos os

Vil du bruge dine kommunikations- og netværksevner i en spændende stilling, hvor du afholder events på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner? Som junior marketingkonsulent bliver du en del af en organisation, som gør en kæmpe forskel for akademikere.

Du får:

  • 160 kroner i timen (fast løn – provision bruger vi ikke)
  • Grundig oplæring, så du er klædt godt på til at fortælle om a-kassen
  • Et selvstændigt job med stor proaktivitet og fleksibilitet, hvor du selv har ansvar for at planlægger arbejdet
  • Søde kolleger i hele landet – både fastansatte og mange andre studerende

Din profil

Du er studerende på en videregående uddannelse og har mindst et år tilbage af dit studie. Det er afgørende, at du kan afse 10-12 timer (+/-) om ugen til arbejdet, men i studistarten (februar og september måned) forventes det, at du kan lægge flere timer.

Mød én af dine kommende kollegaer

Tobias er ansat som junior-marketingkonsulent og har været hos Akademikernes A-kasse i to år, hvor han typisk arbejder 15 timer om ugen.

"Det bedste ved jobbet er, at det er selvstændigt, fleksibelt og at alle dage er forskellige. Man styrer selv, hvordan man griber arbejdet an, hvad end man skal snakke med medstuderende på universitetet eller til møder med diverse samarbejdspartnere." fortæller han.

Vi mangler løbende nye junior-marketingkonsulenter, der sammen med Tobias og resten af teamet på omkring 14 unge, arbejder i hele landet og dækker de forskellige uddannelsesinstitutioner.

"Selvom vi er selvkørende med fx eget budgetregnskab, er der altid råd og sparring at få. Vi afholder møder og events på hovedkontoret i København og vidensdeler på tværs af regionerne. Så der er frihed under ansvar, og det lærer man enormt meget af." siger Tobias.

En typisk dag "på kontoret"

På en typisk arbejdsdag afholder man 'pitstops' på uddannelsesinstitutionerne. Det betyder, at man sammen med en kollega sørger for at afhente materialer på kontoret, får bestilt kaffe og kage og dernæst tager ud for at møde de studerende:

"Pitstops er vores væsentligste kontaktpunkt til de studerende. Man lærer meget af at snakke med mange forskellige slags personer på forskellige studieretninger, og af at sætte sig i deres sted. Udover pitstops er en del af arbejdet centreret bag kulisserne, hvor vi bl.a. deltager i større arrangementer, indgår aftaler på egen hånd med diverse organisationer eller er ansvarlige for kurser for studiemedlemmer", fortæller Tobias.

Målet med arbejdet er naturligvis at hverve studiemedlemmer til Akademikernes A-kasse, gennem både rådgivning og formidling af fordelene for de studerende. 

Indtryk fra en arbejdsdag

Interesseret?

Lær mere om os på aka.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Søren Asmussen, som er leder for junior-marketingkonsulenterne. Kontakt os på studjob@aka.dk 

Vi har juniormarketingkonsulenter i hele Danmark:

  • København
  • Århus
  • Odense/Syddanmark
  • Aalborg

Vi glæder os til at høre fra dig.