Studiejob hos os

Vil du bruge dine kommunikations- og netværksevner i en spændende stilling, hvor du afholder events på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner? Som junior-marketingkonsulent bliver du en del af en organisation, som gør en kæmpe forskel for akademikere.

Du får:

  • 150 kroner i timen (fast løn – provision bruger vi ikke)
  • Grundig oplæring, så du er klædt godt på til at fortælle om a-kassen
  • Et selvstændigt job med stor fleksibilitet, hvor du selv planlægger arbejdet
  • Søde kolleger i hele landet – både fastansatte og mange andre studerende
  • Mulighed for at blive en del af en af Danmarks bedste arbejdspladser. Vi blev i 2016 kåret som nummer 1 i kategorien af a-kasser og faglige organisationer og er nummer 15 blandt alle arbejdspladser. 

Din profil

Du er studerende på en videregående uddannelse og har mindst et år tilbage af dit studie. Det er afgørende, at du kan afse 10-15 timer om ugen til arbejdet. Dog kan der være perioder, hvor vi skal bruge dig mere – eksempelvis ved studiestart i februar og september måned.  

Mød én af dine kommende kollegaer

Tobias er junior-marketingkonsulent. Han har været hos Akademikernes A-kasse i to år, hvor han typisk arbejder 15 timer om ugen. Derudover læser han en kandidat i statskundskab på Aarhus Universitet.

”Det bedste ved jobbet er, at det er selvstændigt, fleksibelt og alle dage er forskellige. Når du er ude og tale med studerende på uddannelsesstederne, styrer du selv, hvordan du griber arbejdet an,” fortæller han.

Vi mangler løbende nye medarbejdere til at hjælpe Tobias og resten af teamet til at dække de forskellige uddannelsesinstitutioner i Danmark. Som junior-marketingkonsulent bliver du en del af et team på omkring 20 unge, der arbejder i hele landet.

”Selvom du er selvkørende, kan du altid få råd og sparring. Der er flere møder og events på hovedkontoret i København, og vores leder kommer også rundt og besøger de enkelte regioner. Derudover har vi en Facebook-gruppe, hvor vi deler viden,” forklarer Tobias.

Fortæl andre studerende om medlemsfordele

På en typisk arbejdsdag kommer du ind på kontoret, tager de materialer (brochure og merchandise) du skal bruge, bestiller kage og kaffe til dine events på universiteterne/institutionerne, og så tager du derud.

”Et event kaldes et pitstop. Det går kort sagt ud på, at du alene eller sammen med en kollega deler kage og kaffe ud, mens I fortæller studerende om fordele ved at være medlem af a-kassen. Det er både lærerigt og sjovt, og du lærer meget om de forskellige studieretninger, og hvordan man tackler forskellige persontyper og samtaler,” fortæller Tobias.

Målet er naturligvis at skaffe medlemmer til Akademikernes A-kasse, og du vil også af og til deltage i andre arrangementer, hvor vi gør opmærksom på fordele for studiemedlemmer. Endelig indgår du også på egen hånd aftaler med uddannelsessteder, så vi kan lave pitstop-events hos dem.

Indtryk fra en arbejdsdag

Interesseret?

Lær mere om os på aka.dk, og har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Lars Vase, som er leder for junior-marketingkonsulenterne. Kontakt os på studjob@aka.dk 

Vi har juniormarketingkonsulenter i hele Danmark:

  • København
  • Århus
  • Syddanmark
  • Aalborg

Vi glæder os til at høre fra dig.