Program

Startup er et program, der løber over 3 måneder. I den tid får du fast base i kontorfællesskabet på Vester Farimagsgade 15, og her kan du/I udvikle jeres forretning.

Intensive 3 måneder

Vi har skabt et miljø, hvor iværksættere kan få den sparring og rådgivning, de har brug for.
Vi tilbyder et kompakt forløb, der inkluderer hands-on forretningsrådgivning og praktiske indspark gennem workshops og oplæg. Akademikernes A-kasse har indgået et stærkt samarbejde med Venture Cup, som har stor erfaring med akademiske iværksættere.

I de 3 måneder forløbet varer, får du:

  • Individuel forretningsrådgivning og mentorsparring
  • Workshops inden for salg, regnskab, marketing mm.
  • Oplæg fra eksterne eksperter og iværksættere om mere specifikke emner som varemærkebeskyttelse, social media, jura for iværksættere og meget andet
  • Juridisk sparring med nogle af landets førende advokatvirksomheder
  • Finansiel rådgivning med dygtige økonomiske rådgivere
  • Sociale arrangementer og support fra Startups faste koordinator
  • Overblik over øvrige iværksætterinitiativer og kontorfællesskaber, så du er klædt på til næste skridt efter de 3 måneder hos os

 

Deltagelse i programmet

Vi forventer aktiv deltagelse fra alle, da det er i samspillet med mentorer og andre iværksættere, at du for alvor vil flytte dig og din forretning.

Mødeindkaldelser, tilmelding til workshops, sparrings-samtaler, foregår via din medlemsselvbetjening på a-kassens hjemmeside.
Programmet er på dansk og alt kommunikation foregår således på dansk. Det er derfor nødvendigt at ansøgere som minimum kan forstå og læse dansk.

Koster det noget, at deltage i programmet?

En plads på iværksætterkontoret, 24 timers adgang, workshops, events og forretningsrådgivning udbydes alt sammen gratis. Vores køkken leverer lækker frokostbuffet på alle hverdage. For frokost, kaffe, te og øvrig forplejning opkræver vi en betaling på 500 kr. per måned. Prisen er den samme om man er her 1 eller 7 dage om ugen. Betalingen opkræves som engangsbetaling, dvs. 1.500 kr. i begyndelsen af programmet.

Bemærk at reglerne for dagpenge stadig gælder, selvom du er en del af Akademikernes Startup. Deltagelse er således ikke meritgivende ift. din ledighedsstatus. Hvis du har spørgsmål til din ledighedsstatus, opfordrer vi dig til at ringe til os på telefonnummer 3395 0395.

Samspillet spiller en stor rolle hos Akademikernes Startup, hvor vi forventer, at du er parat til at bidrage aktivt.