Om AKA Startup

Startup er et unikt tilbud til ledige medlemmer, der drømmer om at blive selvstændige og starte egen virksomhed.

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse fra vores medlemmer, og vi vil derfor gerne komme dig, der har den gode forretningsidé, i møde og sørge for, at du får de indspark, der kan bidrage til din succes og forretningsmæssige udvikling.

Vi her derfor sammensat en række tilbud i forskellige iværksætterforløb, som matcher dér, hvor du er med din forretningsidé. Du kan få vejledning lige fra den indledende afklaringsfase og frem mod udviklingen af din forretning og når du skal finde dine første medarbejdere.

I AKA Startup får du iværksætterrådgivning, udviklende workshops og mulighed for at deltage i vores regionale akademier. Vi sikrer, at du får de bedste betingelser for at udvikle og etablere din forretning. Alle tilbud er gratis for medlemmer. Se vores specifikke tilbud til dig her.

Vi har delt vores tilbud i 3 kategorier:

 

Startup Bootcamp

Startup Bootcamp

Afklarings- og idéfase: Du får personlig sparring og følgende workshops:

- Skal jeg være iværksætter?
- Udvikling af en forretningsidé
- Validering af en forretningsidé
- Præsentation af en forretningsidé
 

 

Startup Academy

Startup Academy

Til dig der allerede har taget beslutningen om, at du vil være iværksætter og har gjort dig tanker om markedet, kunder og konkurrenter, har du mulighed for:

- Deltagelse i 3 måneders iværksætterprogram i København
- Skræddersyede tilbud i alle danske regioner - med mulighed for kontorplads og andre iværksættertilbud

 

 

Startup Recruitment

Startup Recruitment

For dig der er så langt, at du skal bruge en eller flere medarbejdere til din virksomhed, tilbyder vi dig en personlig rekrutteringspartner, der kan rådgive dig om teamsammensætning, tiltrækning af de rigtige profiler, og hvordan du onboarder din nye medarbejder.