Om Startup

Startup er et unikt tilbud til ledige medlemmer, der drømmer om at blive selvstændige og starte egen virksomhed.

Unikt tilbud til ildsjælene

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse fra vores medlemmer, og vi vil derfor gerne komme dem i møde og give dem de rammer og de indspark, der kan bidrage til deres succes og forretningsmæssige udvikling.

Det at være iværksætter er svært og erfaringen har vist at mange begår de samme fejl og har de samme udfordringer, når de starter deres forretning. Med den rette sparring og læring kan man undgå de mest hyppige forhindringer, man møder som iværksætter.

Med Akademikernes Startup vil vi forsøge at klæde deltagerne på til livet som selvstændig. Vi tilbyder professionel sparring og netværk, som skal sikre at iværksætterne får de bedste betingelser for at udvikle og etablere deres forretning.

Iværksætterdrømme under samme tag

Tilbuddet er for ledige medlemmer af Akademikernes A-kasse. Forløbet varer 3 måneder og kører 3 gange årligt. Næste forløb starter 9. april 2018 og kører til 6. juli 2018. Ansøgning åbner d. 29. januar og kan sendes indtil 12. marts kl. 12.00.

 

Du kan læse om ansøgning her.

Efterårsholdet begynder efter sommerferien den 10. september og slutter 7. december. 
Vi optager 50 startups i hvert forløb. Iværksætterkontoret ligger på 4. sal i Akademikernes A-kasses bygning på Vester Farimagsgade 13 lige ved Vesterport.