Om Startup

Startup er et unikt tilbud til ledige medlemmer, der drømmer om at blive selvstændige og starte egen virksomhed.

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse fra vores medlemmer, og vi vil derfor gerne komme dig, der har den gode forretningsidé, i møde og sørge for, at du får de indspark, der kan bidrage til din succes og forretningsmæssige udvikling.


Det at være iværksætter er svært, og erfaringen har vist, at mange begår de samme fejl og har de samme udfordringer, når de starter deres forretning. Men med den rette sparring og læring kan du undgå de mest hyppige forhindringer, du møder som iværksætter.


Med Akademikernes A-kasses Startup har vi sammensat en række workshops, kurser og vejledningsmuligheder, så du kan få afklaret, om iværksætterlivet er noget for dig. Vi søger kort sagt at sikre, at du får de bedste betingelser for at udvikle og etablere din forretning.


Vi har delt vores tilbud i 3 kategorier (6 faser), så du vi kan støtte dig fra den tidlige idéfase og afklaringsproces, og frem til du skal hyre medarbejdere til din virksomhed. Se vores specifikke tilbud til dig her.

 

Startup Bootcamp

Fase 1-2: Startup Bootcamp

- Skal jeg være iværksætter?
- Er min idé bæredygtig?

 

  

 

 

Startup Academy

Fase 3-4: Startup Academy

- Hvordan kommer jeg ud over rampen?
- Hvordan sælger jeg det?

 

 

 

 

Startup Recruitment

Fase 5-6: Startup Recruitment

- Hvordan finder jeg profiler til mit team, som får os til at vokse?