Fordele for dig

Som medlem får du adgang til en række medlemsfordele, der sætter fokus på alle vinkler i din jobsøgning. Du kan forvente kvalificeret jobrådgivning og individuel sparring tilpasset netop din situation.

AKA_betalende_1140x485.gif

 

Vi sikrer dig økonomisk

I tilfælde af at du bliver ledig, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Med lønsikring kan du forsikre dig yderligere – helt op til 40.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge. Læs mere om lønsikring.

Danmarks mest fordelagtige pris

Vi er landets billigste a-kasse for akademikere til kun 467 kr. per måned. Og så er vi gratis for studerende under 30 år. Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser. Vi scorer højt på kvalitet og service blandt vores medlemmer og vi arbejder kontinuerligt med at gøre det endnu bedre.

Du kommer hurtigere i job

Vi er specialister i at få ledige akademikere i arbejde. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden for 3 måneder. På vores jobportal  finder du ledige stillinger kun for akademikere. Opret en jobprofil og bliv matchet med relevante job.

Kickstart din karriere igen  

Til dig, der er jobsøgende har vi en række workshops, kurser og arrangementer, der sætter fokus på din karriereudvikling og din personlige udvikling. Find inspiration. Få nye perspektiver på alle facetter af din jobsøgning. Kickstart din karriere igen. Vi er her for dig.

Digitale medlemstilbud

Pga. covid-19 er hverdagen blevet en del anderledes for os alle, og netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at fastholde motivationen, samt give dig gode råd til din jobsøgning eller din hverdag på ”hjemmekontoret”.

Du kan udvide din horisont via videokurser og lære mere om, hvordan du styrker din jobsøgning eller styrke dine kompetancer med software kurser i fx grafik desing, excel eller fjernledelse m.m. Går du med tanker om iværksætteri eller at starte som selvstændig, finder du også 4 videokurser, som du indledningsvist burde se. Desuden kan du høre podcasts om jobsøgning, eller hvordan man som selvstændig håndterer en krise. 
Log på Mit AKA og se mere under digitale medlemstilbud.

Vi er mere end blot en a-kasse

Vi sætter nye standarder for, hvordan en a-kasse hjælper sine ledige medlemmer i arbejde. Et tæt samarbejde med erhvervslivet er et vigtigt fokuspunkt for os. Derigennem kan vi finde nytænkende løsninger og skabe arbejdspladser. Til glæde for vores medlemmer.

Vi er eksperter inden for startup

Vi har et startup-forløb i Danmarks 4 største byer for medlemmer med iværksætterambitioner. Som ledig kan du søge om at få kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt. Læs mere om startup.

 

Fordele for dig