Fordele for dig

Som medlem kan du forvente kvalificeret jobrådgivning og individuel sparring tilpasset netop dit fag og din situation. Vi sætter nye standarder for, hvordan en a-kasse hjælper sine ledige medlemmer i arbejde.

Du kommer hurtigere i job

Vi er specialister i at få ledige akademikere i arbejde. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden for 3 måneder. På vores jobportal  finder du ledige stillinger kun for akademikere. Opret en jobprofil og bliv matchet med relevante job.

Workshops, kurser og arrangementer 

Til dig, der er jobsøgende har vi et hav af interessante og karriereudviklende workshops, kurser og arrangementer. Få fx nye perspektiver på alle facetter af din jobsøgning og kickstart din karriere igen. Se alle vores tilbud

Danmarks mest fordelagtige pris

Vi er landets billigste a-kasse for akademikere til kun 444 kr. per måned. Og så er vi gratis for studerende under 30 år. Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser. Vi scorer højt på kvalitet og service blandt vores medlemmer og vi arbejder kontinuerligt med at gøre det endnu bedre.

Vi er eksperter inden for startup

Vi har et startup-forløb i Danmarks 4 største byer for medlemmer med iværksætterambitioner. Som ledig kan du søge om at få kontorplads, sparring og rådgivning med fokus på dit projekt. Læs mere om startup.

Vi sikrer dig økonomisk

I tilfælde af at du bliver ledig, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Med lønsikring kan du forsikre dig yderligere – helt op til 40.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge. Læs mere om lønsikring.

 

Fordele for dig