Medlemsfordele

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig stærkt videre. Udover økonomisk tryghed får du karrieresparring i arbejdslivets overgange og adgang til et stort udvalg af events, workshops og kurser. 

Banner Beskæftigede

 

Du får landets billigste a-kasse for akademikere

Som medlem hos os får du den mest fordelagtige pris, nemlig kun 467 kr. per måned. Og så er vi gratis for studerende under 30 år. Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser

Du har et økonomisk sikkerhedsnet

I tilfælde af, at du bliver ledig, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Med lønsikring kan du forsikre dig yderligere – helt op til 40.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge. Læs mere om lønsikring.

Du kommer hurtigere i job med et medlemskab hos os

Vi er specialister i at få ledige akademikere i arbejde. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden for 3 måneder. På vores jobportal  finder du ledige stillinger kun for akademikere.

Vi har et tæt samarbejde med mange virksomheder, som i stedet for at slå jobannoncer op kontakter vores rekrutteringskonsulenter for at finde deres næste medarbejder. Som ledigt medlem hos os har du altså mulighed for at komme foran i jobsøgningskøen og blive matchet med din kommende arbejdsplads. 

 

 

Du kan få personlig karriererådgivning

Du kan booke en af vores karrierådgivere til en personlig samtale. Det kan fx være til feedback på CV eller ansøgning eller inspiration til nye veje i arbejdslivet. Pointen er, at samtalen tager udgangspunkt i din situation og dine behov.

Er du ledig, så book en samtale via Mit AKA. Er du i job, gå til forsiden af Mit AKA og send os en besked.

Du har adgang til læring og inspiration 

I vores Akademi finder du inspiration, læring og muligheder for kompetenceudvikling. Vi har samlet en række populære emner, som du kan dygtiggøre dig i. Både i form af online kurser og online uddannelser. På vores workshops lærer du at omsætte denne teori til praksis.

Vi tilføjer løbende events, hvor du kan finde inspiration og afprøve din viden i et møde med erhvervslivet. 

I vores digitale bibliotek kan du finde alt fra guides og konkrete værktøjer til podcast, artikler og videoer. 

 

 

Du kan blive en del af vores startup-miljø

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse blandt vores medlemmer, og derfor har vi udviklet tilbud, der hjælper dig, hvad enten du vil være freelancer/konsulent, eller hvis du har et fysisk eller digitalt produkt, du skal have ud over rampen.

Igennem vores iværksættertilbud har vores medlemmer fået hjælp til at skabe over 700 virksomheder, hvilket gør det til et af de største iværksætterprogrammer i Danmark. Læs mere om startup.